Jessica Hallbäck
Konstnär, aktivist, författare och fyrbarnsmamma som försöker leva i nuet i Malmö där livet känns lite enklare än i Stockholm.
Annons

När rutiner är ur fas

Tänkte skriva att alla rutiner är ur fas men suddade ut alla. Många rutiner är ur fas och ibland känns det som alla. Mest för att den mest känsliga rutinen av alla som funkar sämst nu. Värmen har gjort att småbarnen sover dåligt både på dagen och natten. Kombinationen trötta barn och föräldrar är sällan en särskilt bra kombination.

Annons
Annons

Dock har vi haft en massa besök som vägt upp för det. Under två veckors tid har vi haft huset fullt. Eller inte eftersom de stora barnen haft kompisar och kubister att hänga med så vi har mest sett springa in genom dörren vid läggdags.

Mitt i allt försöker jag skriva en liten guide på vad Malmö har att erbjuda en sommardag, det går sådär men är snart framme vid målet. Har nämligen visat gästerna några av mina bästa grejer. Bland annat falafel och secondhand. Men dagarna går så extremt fort och varför gång jag ska skriva ett blogginlägg så jag klockan hunnit bli närmare 00 och mina ögon har väldig svårt att hålla sig öppna nog för att länka rätt.

Annons

Men nu är det tomt på gäster till de stora barnens sorg. Men sommarlovet är inte slut och rutiner får lov att vara lite upp och ner ett tag igen så det känns extra mysigt att gå upp 06.30 i höst 😅 Slängde ner de minsta i vagnen efter middagen för att gå och kolla på elefantkarusellen som står på torget en kort promenad bort. Tittade tills ögonen blev väldigt sömniga, skyndade hem för ett snabbt bad och vet ni, just det undantaget från rutinerna fick positiva konsekvenser och båda somnade innan 21.

Dela på:
Laddar